spletna oddaja — 8. aprila 2015

Filmorama – Liam, večna mladost in Mi2

objavil/a

April nam je prinesel nekaj zanimivih novih filmov. V filmu Nočni lov Liam Neeson nadaljuje s svojimi akcijskimi podvigi. Večno mladost bomo v podobi Blake Lively občudovali v filmu Brezčasna Adaline. V kino prihaja tudi nekaj za ljubitelje slovenske glasbe – glasbeni dokumentarec Kdo=Mi2?. Pripravili smo tudi prispevek iz otvoritve ljubljanskega Kina Bežigrad.

Premierna objava: www.slovenskenovice.si/bulvar/hollywood/video-filmorama-3-liam-vecna-mladost-mi2

Ker vas radi osrečujemo, imamo tudi tokrat pripravljena nagradna vprašanja. Podelili vam bomo nagrade za kar vse 3 predstavljene filme – deset kino vstopnic in ostale filmske nagrade.

1. VPRAŠANJE: Za film Nočni ulov podeljujemo praktični nahrbtnik, majico in touch sreen rokavice za lažje tipkanje, pa tudi 2 kino vstopnici za Kino Bežigrad. Sprašujemo vas: Kako je ime liku Liama Neesona v filmu Nočni lov?

2. VPRAŠANJE: 2 vstopnici imamo tudi za ljubitelje navdušujočih romantičnih zgodb. Sprašujemo vas: Pri koliko letih se Adaline preneha starati? Film Brezčasna Adaline si bo zmagovalec ogledal v Kinu Bežigrad

3. VPRAŠANJE: Ljubitelje glasbenih dokumentarcev in skupine Mi2 pa bodo navdušile 3x po 2 karti – gledalci Filmorame si lahko ogledate premiere filma v MB, Celju in NM, če odgovorite pravilno na vprašanje: Koliko dokumentarcev je režiser filma “Kdo=Mi2?” Rudi Uran že posnel? Za Mi2 poleg odgovora dopišite še kraj, v katerem bi si ogledali premiero.

Odgovore pošljite na darilo@filmorama.si, če niste bili dovolj pozorni – odgovore najdete v Filmorami. 😉

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*