spletna oddaja — 8. aprila 2014

Filmorama – 1. oddaja

objavil/a

Filmorama, prva spletna oddaja, namenjena izključno novim filmom in zanimivostim povezanih z njimi

Oddajo vodi Neža Rupnik, ki je gledalcem Televizije Slovenija že znana po nastopih v oddajah, kot so Ugani, kdo pride na večerjo, Poletna scena in Dobra ura in ki se novega projekta že veseli: »Komaj čakam, da začnemo! Priprave so bile dolge, saj gre za neodvisno oddajo, ki je od samega začetka nastajala v majhni, a zagnani ekipi dolgoletnih televizijskih ustvarjalcev. Verjamemo, da bo v takšni obliki dostopna prav vsem, ki si želijo ažurnega obveščanja na področju filma, ki je, tako kot knjige, verjamem da, večen.«.

Gledalci se boste v vsaki oddaji lahko potegovali tudi za privlačne filmske nagrade, prav tako si kakšno izmed simpatičnih nagrad lahko priborite s sodelovanjem v nagradnih igrah na naši spletni in FB strani.

Filmorama bo predstavljala najaktualnejše filme, vas seznanjala z vsemi novostmi o igralcih, režiserjih in drugih vpletenih, vam ponudila podrobnosti iz zakulisij snemanj, hkrati pa vas skozi prijetno atmosfero in preplet različnih vsebin obveščala o vsem, kar si želite vedeti o filmih, ki šele prihajajo v slovenske kinodvorane. Tokrat smo predstavili filme: Zvončica in piratska vila, Neverjetni Spider-Man 2 in Rio 2.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*