kmalu v kinu — 15. marca 2016

Angry Birds Film

objavil/a

Samo še dva meseca manjkata do začetka kino distribucije največjega animiranega superhita tega leta! To je seveda ANGRY BIRDS FILM, ki temelji na izjemno priljubljeni videoigri, ki je nastala decembra 2009 in je od takrat doživela pravo eksplozijo ter se razširila z mobilnih naprav na igralne konzole in osebne računalnike. Glede na to, da sama igra velja za največjo uspešnico vseh časov na področju mobilnih aplikacij, ne preseneča, da ves filmski svet že nestrpno pričakuje 12. maj, ko bodo priljubljeni junaki iz videoigre prileteli na velika platna s svojo prvo pravo filmsko pustolovščino.

Glede na to, da to ni samo še eden v nizu sodobnih animiranih filmov, temveč resnično velikanski projekt, je družba Sony Pictures za izvirno različico filma zbrala izjemno igralsko zasedbo, na čelu katere so Jason Sudeikis, Josh Gad, Peter Dinklage, Maya Rudolph, Bill Hader, Kate McKinnon in Danny McBride. Nič manj impresivna pa ni slovenska igralska ekipa, ki bo posodila glasove Rdečemu, Žaku, Bombi, Leonardu, Matildi, Steli, Mogočnemu orlu in drugim.

2_cls850_114406_1004_mkt_still_LG

Continental Film

Tako nas bodo v vlogah vsem znanih animiranih likov navdušili Peter Poles, Miha Rodman, Sebastian Cavazza, Štefan Kušar, Andrej Murenc, Mojca Funkl in Primož Pirnat.

1_otl170_114273_1073_mkt_still_LG

Continental Film

ANGRY BIRDS FILM bo v slovenskih kinematografih na voljo v obeh različicah – sinhroniziran in s podnapisi – kot že Hotel Transilvanija 2, ki si ga je v Sloveniji ogledalo kar 70.000 gledalcev. Igra Angry Birds je do danes zabeležila več kot tri milijarde prenosov na vseh platformah, kjer je dostopen, in tako podrla vse rekorde v zgodovini brezplačnih iger, zato lahko mirno pričakujemo, da bo njena filmska priredba pravi pravcati superhit, ki bo podrl blagajniške rekorde po vsem svetu.

5_arv495_114267_1034_mkt_still

Continental Film

Film ANGRY BIRDS je režijski prvenec Claya Kaytisa in Fergala Reillyja. Scenarij je napisal Jon Vitt, dobitnik prestižne nagrade emmy. Ob tej priložnosti vam predstavljamo novi sinhronizirani kino napovednik za film, ki bo na sporedu od četrtka 12. maja.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*