kmalu v kinu — 2. aprila 2015

Pobesneli Max: Cesta besa

objavil/a

Režiser George Miller, ki se je domislil post-apokaliptičnega žanra in je ustvaril legendarno franšizo Mad Max, nas v Pobesnelem Maxu: Cesta besa vrača v svet cestnega bojevnika Maxa Rockatanskyja. Tega preganja njegova divja preteklost in je prepričan, da bo preživel edino, če se po svetu potika sam.

1

Pobesneli Max: Cesta besa

Vseeno pa se s skupino, ki se prebija prek pustinje v bojnem vozilu, za katerega krmilom sedi elitna carica Furiosa. Pobegnejo iz Citadele, ki jo ustrahuje Immortan Joe, kateremu so odvzeli nekaj nenadomestljivega. Besni poveljnik zbobna vse svoje čete in upornike neusmiljeno preganja v skrajno napeti Cestni vojni.

plakat

Pobesneli Max: Cesta besa (Blitz film)

V naslovni četrtega Pobesnelega Maxa igra Tom Hardy (The Dark Knight Rises), poleg njega pa še oskarjeva nagrajenka Charlize Theron, Nicholas Houl, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Josh Helman, Rosie Huntington-Whiteley, Riley Keough, Zoë Kravitz, Abbey Lee, Courtney Eaton, John Howard, Richard Carter, kantavtor iOTA, Angus Sampson, Jennifer Hagan, Megan Gale, Melissa Jaffer, Melita Jurisic, Gillian Jones in Joy Smithers.

2

Charlize Theron

Režija: George Miller

Scenarij: George Miller, Brendan McCarthy, Nick Lathouris

Igrajo: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoë Kravitz in drugi

Žanr: Akcijsko-pustolovski triler

V kinu od 14. maja. V vseh Cineplexxih in ljubljanskem Kinu Bežigrad.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*